Over ons

De grondlegger Naertje Bels…

Het begon allemaal met Naertje Bels ofwel Leonard Eeckhout, een jonge Eeckhout die werd opgevoed door de familie de Bels. Een metselaar pur sang!

De geharde en noeste Medard Eeckhout…

Naertje kon het niet beter getroffen hebben met een zoon als Medard Eeckhout die de stiel met veel liefde verder zette. Een man zoals Medard waren er niet veel, gedreven, correct en gehard door oorlogen en vele tegenslagen metste hij voort.

In de week een noeste werker, in het weekend een trotse vader en grootvader die zijn kinderen en kleinkinderen discipline en gehoorzaamheid bijbracht.

De flamboyante en gedreven Leon Eeckhout…

Als Leon ergens voorbijkwam dan had je hem zeker gezien, hij hield ervan rond te toeren in zijn Willy’s Jeep. Zijn grote gezin (8 kinderen) en zijn beminnelijke vrouw Simonne Delodder waren zijn leven. Hij was altijd recht door zee in zaken en kon doordrijven als het erop aan kwam. Gedreven was hij op zijn minst, hij bracht de zaak op een hoger niveau samen met zijn fantastische werkmannen en zonen aan zijn zijde. 

De zonen van Leon Eeckhout…

Toen Leon op 58 jarige leeftijd stierf zetten twee van zijn zonen het bedrijf verder.

Twee totaal verschillende karakters en evenzeer uiteenlopende meningen maakten  het echter moeilijk om het evenwicht te behouden.

Wim Eeckhout verbouwt…

En zo werd eeckhout verbouwt geboren.  Wim koos er onmiddellijk voor om enkel verbouwingen uit te voeren. Deze keuze leidde ertoe dat hij zichzelf de dag van vandaag een specialist kan noemen aangaande verbouwings- renovatie & restauratiewerken. 

Hij wordt bijgestaan door een klein team van ervaren en fantastische werkmannen.  Met dezelfde gedrevenheid als zijn vader en vooral het enorme werkenthousiasme gaat Wim nog elke dag mee naar de werf.

Eeckhout Verbouwt in beeld...

medard-eeckhout

Medard Eeckhout

leon-eeckhout

Leon Eeckhout

leon-wim-eeckhout

Leon en Wim Eeckhout

wim-caty-eeckhout

Wim en Caty Eeckhout-Beel