Kelderdichtingen

Bent u het beu om een kelder te hebben die nooit droog staat ? En vooral dan tijdens de maanden maart, april wanneer het grondwater op het hoogste peil staat ?

Vooral oudere gebouwen beschikken over dergelijke vervelende ondergrondse ruimtes die,  door de afwezigheid van een betonvloerplaat of gewoon doordat het water zijn weg zoekt en door barsten in de keldermuren naar binnen komt, meer en meer op een … gaan lijken. Maar vergis u echter niet, ook nieuw gebouwde recente gebouwen  kennen problemen met waterinfiltratie.

Omdat water steeds zijn weg zoekt is het geen makkelijke opgave om waterproblemen op te lossen. Er bestaat geen handleiding, iedere ruimte is anders en alhoewel er zich zichtbaar wel een waterprobleem manifesteert, situeert het echte probleem zich wel onzichtbaar achter muren of onder vloeren.

Een kelderdrainage waarbij het water wordt afgevoerd via de kelderafvoer, de ruimte volledig opnieuw laten bekuipen met waterdichte lagen bepleistering zijn slechts enkele van de mogelijkheden. 

Bel ons, wij komen graag een kijkje nemen en bieden een geschikte oplossing voor het probleem.

DSC00004