Afbraak en rioleringswerken

Bij renovatie of verbouwingen worden alle bruikbare delen weggewerkt met respect voor het authentieke verhaal. Authentieke en daarmee ook waardevolle elementen worden behouden en verwerkt in combinatie met nieuwe onderdelen.

Gebouwen worden ontmanteld vooraleer de renovatie kan beginnen.

Delen van het pand worden afgebroken om er een nieuwer en leuker stuk aan te bouwen en er zo een beter geheel van te maken.

Totale panden worden afgebroken omdat ze te oud of niet meer functioneel zijn. Sloopwerken zijn ook veel nodig omdat men een pand gewoon een andere bestemming wil geven. Alle mogelijkheden zijn aanwezig.

Na het slopen  worden alle afbraakmaterialen gescheiden en op de voorgeschreven manier verdeeld in de verschillende groepen en vervoerd zodat  deze kunnen worden verwerkt in de hiervoor erkende verwerkingscentra.

Om een perfecte toe-en afvoer van het water in jouw woning of zaak te garanderen moet je beschikken over een goed functionerend rioolnetwerk.

Vooral bij oude panden wordt het aangeraden om vooraleer men nieuwe vloeren, gipsmuren en een totale mooie afwerking gaat voorzien eerst het rioleringsnetwerk gaat vernieuwen. Zo voorkom je onnodige kosten wanneer zou blijken dat alle werken reeds zijn afgewerkt en er dan een serieus lek aan het licht komt. 

Ook beschadiging in het netwerk kan op de dag van vandaag met de nieuwste detectietechnieken (zoals rook, geur of cameradetectie ) heel makkelijk worden opgespoord.

DSC_1120